D-Support - Logo

Maak meer mogelijk

Hoe normaler het dagelijks leven , hoe gezonder dat is voor kinderen met diabetes en hun ouders. Dank voor uw gift.

Doe mee met de enquete

Wat is de impact op jullie gezin als ouders/voogd met een kind met diabetes. Vul de enquete in hier

Word Supporter van Stichting D-Support

Uw hulp is nodig.

D-Support is een stichting met een ANBI-status met RSIN nummer 8545.46.418. Om onze activiteiten verder te ontwikkelen voor kinderen met diabetes en hun gezin is hulp nodig. De donaties worden besteed aan:

 • directe ondersteuning van ouders
 • ontwikkelen van trainingsprogramma's
 • opleiding en begeleiding van oppassers
 • toekomstige evenementen en voorlichtingsdagen
 • fysieke en ICT-middelen (zoals deze website) om ouders en oppassers te ondersteunen

​Wijze van doneren. Eenvoudig en veilig digitaal of per overschrijving.

Iedere steun is welkom. Dat begint al bij een Like op onze Facebookpagina. En dan een aanmelding van een nieuwe oppasser of vrijwilliger. Dat zijn momenten dat wij als D-Support echt kunnen genieten van de betrokkenheid van mensen bij kinderen met diabetes en hun gezin. Als u financieel wilt bijdragen, dan kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

 • wilt u doneren via de website? Maak dan gebruik van onze Doneer-button. Via iDeal kunt u veilig online een donatie doen.
 • wilt u doneren via een overschrijving? Stort uw bijdrage op rekeningnummer NL66RABO0300699158 t.n.v. Stichting D-Support.
 • wilt u als maatschappelijk betrokken ondernemer ondersteunen? Stuur een mail naar info@d-support.org.

Dankwoord namens ouders & kinderen.

Nu al willen wij alle donateurs en betrokken bedrijven bedanken voor de trouwe steun en bijdragen. D-Support wil haar capaciteit uitbreiden voor alle (toekomstige) kinderen met diagnose diabetes. Er is nog veel te doen! Zo krijgen hun ouders de mogelijkheid om een even persoonlijk in balans te blijven en te ontspannen. Dit terwijl zij weten mijn zoon of dochter met diabetes is in goede handen van een betrouwbare oppas. Dank!

Maatschappelijk betrokken ondernemen. Het kan met ons.

Spreken de activiteiten van D-Support u aan, dan kunt u als ondernemer bijdragen aan onze activiteiten.

 • U kunt in natura bijdragen:
  Natuurlijk fijn om goede materialen te hebben van leermiddelen tot strandvlaggen, banners en gadgets.
 • Financieel bijdragen: kom met ons in gesprek!
  Wellicht wilt u D-Support voordragen als Goed Doel, want D-Support is een ANBI-stichting zonder winstoogmerk. U kunt ook een aantal trainingen financieren, een deelproject adopteren of een banner op onze site plaatsen. Bent u geïnteresseerd? Contact ons voor uw mogelijkheden.

Word Sponsor!

Missie & visie

Stichting D-Support heeft een missie en visie opgesteld. Mogelijk wilt u zich nog verder verdiepen in onze stichting. Onze missie en visie hebben wij op de website vermeld. 

Lees meer

Uw bedrijf

Naast particuliere donateurs betrekken wij graag bedrijven bij onze activiteiten. Bent u het volgende bedrijf die ons steunt voor een adempauze voor een gezin?

Lees meer

Een inkijkje

Diabetes is niet eng. Het is alleen iets wat 24/7 aandacht nodig heeft. Voor een gezin een behoorlijke impact op de dagelijkse activiteiten. Een inkijkje in een dag. 

Lees meer